calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

GDJE GOD SE POJAVI NAPRAVI HAOS Aleksandra Subotić ZAPALILA novu platformu!

Objavio: RHT
23/07/2023 12:29 PM

Gori internet

Foto: Instagram

Aleksandra Subotić se pridružila novoj Instagramovoj platformi Threads i već je privukla veliku pažnju svojih pratilaca. Poznata starleta i bivša učesnica rijalitija “Parovi” nije štedila na pokazivanju svog izvajanog tijela u plavom kupaćem kostimu, ostavljajući fanove bez daha tokom ovih vrelih ljetnjih dana. Uz vrele fotografije Aleksandra je poželjela svima dobro jutro:

Foto: Printscreen Threads

Foto: Printscreen Threads

Foto: Printscreen Threads

-Dobro jutro dobrim ljudima. A onim lošim – da bog da vam crkla klima.

Međutim, iznenađujuće je što nismo mogli primijetiti da je Aleksandra objavila sliku sa svojim partnerom Pecom Raspopovićem. Možda je to razlog za zabrinutost među njenim pratiocima, s obzirom na to da su njih dvoje bili u centru pažnje medija nakon skandala prošle godine.

Foto: Instagram/ Instagram

Podsjetimo, Aleksandrin partner Peca šokirao je javnost kada je otkriveno da je imao aferu sa njenom bliskom drugaricom, takođe rijaliti učesnicom Majom Marinković. Ta drama je izazvala pravu buru u medijima, a fanovi su bili zapanjeni Aleksandrinom odlukom da mu oprosti takvu izdaju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS