calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

HARALA ESTRADOM, A DANAS PRODAJE NAKIT Pjevačica se posvetila novom poslu, pa otkrila da ima podršku kolegica!

Objavio: RHT
21/07/2023 4:40 PM

Maja Marijana pored pjevanja odlučila je da pravi nakit. Sve je počelo iz hobija, a kasnije je ovaj biznis razvila na društvenim mrežama. Kako priznaje, završila je školu za dizajn kože i danas smatra da to nije bila slučajnost.

– Završila sam školu za dizajn kože i sad znam da to nije slučajno. Krojačici sam opisala kakvu haljinu želim i za nju je bilo potrebno dosta lanaca. Otišla sam u pozamanteriju koja je odlično snabdijevena i tamo shvatila šta će u stvari biti moj hobi. Kupila sam sve i svašta, i počela prvo sebi da pravim nakit, a kasnije i drugim damama. Došla sam kući, sve raširila po stolu, bila sam toliko sretna što ću sebi da napravim konačno nešto što već dugo tražim. Sjećam se da su prve minđuše koje sam napravila bile crno-zlatne, raskošne i ogromne i njih sam nazvala “luster” – priča Maja za “Super TV“ i dodaje kako bi voljela više da se posveti pravljenju nakita, ali je nažalost često na putovanjima zbog pjevačkog posla.

 -Pravljenje nakita je moj hobi i nemam stalno vremena za to, na putu sam često, ali bih voljela jednog dana da mi to bude prioritet i da uživam u perlama, kristalima, lancima… – poručuje pjevačica koja u posljednje vrijeme voli da pravi različite vrste asesoara jer je sve podjednako inspiriše

 -Sve volim, zavisi šta je u tom trenutku u trendu. Minđuše naravno, ogrlice uz vrat, narukvice, nanogice, lanci za naočale… Sve to me beskrajno raduje i opušta – izjavljuje Marijana koju su brojne kolegice podržale u izradi nakita.

– Mnoge kolegice su me podržale. Nataša Đorđević, Ćana, Jovana Tipšin, Jelena Marinkov, Neda Ukraden, Mina Kostić, Ivana Elektra… Spisak je dug, a ja sam im beskrajno zahvalna zbog toga – poručuje pjevačica.

Kada je u pitanju njena muzička karijera, Maja kaže da ima u planu da svoje stare hitove oživi novim aranžmanima, kao i video spotovima.

– Osluškujem neke nove numere, ali imam toliko starih pjesama za koje planiram da snimim spotove. Neprestano mi stižu poruke da snimim spot za ovu ili onu pjesmu. Do sada sam i dosta spotova za stare pjesme uradila. U planu je još sigurno sedam ili osam, čekamo ljepše vrijeme kako bih mogla da sve organizujem – ističe pjevačica.

Mnogi su i tada, a i sada osporavali aktuelne izvođače. Maja smatra da svako vrijeme ima svoju publiku.

– Nezahvalno je komentarisati nove pjesme i nove trendove na estradi. Svako vrijeme ima svoju publiku i to je normalno. Ono što je najvažnije je da pjesme iz vremena 90ih i 2000ih godina i dalje su nevjerovatno tražene. To znači da je to vrijeme bilo veoma kvalitetno – zaključuje Maja Marijana za “Super TV“.

Pjevačica Maja Marijana ima dvije kćerke Anđelu i Milicu koje se rijetko pojavljuju u javnosti. Pjevačica je Anđelu dobila sa poznatim TV voditeljem Željkom Stefanovićem, s kojim je njena mezimica neko vrijeme živjela. Međutim, brak sa Stefanovićem nije dugo trajao, pa se pjevačica drugi put udala za Mladena Šmakića sa kojim ima kćerku Milicu. Kako sada pjevačica ističe, posao i kćerke su joj na prvom mjestu.

– Moje kćerke i moj posao su mi na prvom mkestu, sve ostalo mi je nebitno i prolazno u životu.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS