calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

Maja Marinković otkrila razloge raskida sa Bilalom: Njegova majka me nije podnosila, sve sam finansirala BRAJLOVIĆ NAJAVIO TUŽBU ZBOG KLEVETE

Objavio: RHT
21/07/2023 9:46 AM

Brajlović je istakao da će je tužiti zbog kleveta o njegovoj porodici

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su tačku na svoju romansu, a o konkretnim razlozima raskida sada je progovrila bivša zadrugarka. Glavni okidač njihovog raskida jeste majka njenog dečka koja je, kako ona navodi nije podnosila, ali navodno i to što je ona finansirala sve. Kako je istakla, jedino je prihvatio Bilalov otac, piše “24 sedam”. 

– Njegov otac me jedino voli, majka me ne podnosi iz nacionalnih i vjerskih razloga. Dala sam cijelu sebe u ovaj odnos. Ja sam cijeli odnos finansirala, znam da je jako ružno, ali moram to da kažem. Uzela sam tamo stan, sve sam ja platila. Po ceijeli dan je igrao igrice, nigdje nije htio da ide. Uzimao je pare od fanova i krio je to o meni. Ispala sam tolika budala. Slao je svoje pare bratu, 17 hiljada eura nekog duga. Naručivao je neke nove telefone. Dosta priči sam uvijala u folije, uopšte me njegovi nisu voljeli, osim oca. Jedva su me očima gledali. Njegovi su me jednom zvali na ručak, oca moram da izuzmem. Bilal je neko ko ima traume iz detinjstva. Ogorčen je na ženski rod – rekla je Maja Marinković u emisiji „Zadruga – Narod pita”. 

Ovim povodom se odmah oglasio i Bilal koji je demantovao navode Marinkovićeve. 

Bilal odgovorio na Majine optužbe

– Ako gledate šta priča o meni i mojima onda vidite sa kim imam posla. Užas. Neka mi onda neko kaže zašto sam je snimao… Na klipu je jasno rekla da nije istina šta je pričala, a sada tone samo dublje i dublje. Zlo. Nikome ne ostajem dužan, pogotovo ovakvim ološima – napisao je on na Instagramu, a onda dodao da Maja sve ovo radi zbog para, te je najavio da će je tužiti.

Bilal najavio da će tužiti Maju zbog kleveta u emisiji

BONUS VIDEO;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS