calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan

Tony Cetinski nakon oluje koja je pogodila Zagreb i regiju: Majka priroda ili otac HAARP?

Objavio: RHT
20/07/2023 11:39 AM

Tony Cetinski je na društvenim mrežama podijelio svoju teoriju vezanu za nastanak oluje koja je pogodila Zagreb i još nekoliko gradova u regiji.

Foto: Instagram

“Je l’ iko dobio obavijest na SMS da nas ovo čeka? Majka priroda ili otac HAARP?! Pitam za frenda”, naveo je u opisu.

U komentarima ispod ove objave su se oglasili njegovi istomišljenici.

“Meni njihov SMS ne treba! Sad je upravo opustošilo Slavoniju… Podizalo krovove, počupalo stabla, uništilo usjeve… Kad nam HAARP sustavom unište sve i utjeraju strah u kosti, onda kreću SMS-ovi… Preseljenja i početak robovlasništva… Samo spavajte i cijepite se redovno.Ti si, Toni, opet prvi javno progovorio… Hvala ti na tome sto si ostao čovjek”, “Naravno da je HAARP, Bog s ovim veze nema, ali imat će nastave li mu krasti identitet, a hoće”… samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS