calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

KRISTIJAN HITNO OTPUTOVAO U CRIKVENICU Suočiće se sa Aleksandrom i Filipom, policija u pripravnosti

Objavio: RHT
19/07/2023 8:39 PM

Netrpeljivost između Kristijana Golubovića i Filipa Cara dostigla je vrhunac. Kristijan je, podsjetimo, napravio sačekušu Caru ispred Pink televizije kada je bilo najavljeno njegovo gostovanje. Međutim, on se tada nije pojavio.

Foto: Printscreen Youtube

Kristijan je želio da poravnaju račune i da mu Filip u lice kaže sve ono što je o njemu pričao u rijalitiju. Do ovog susreta još nije došlo, a kako sada prenose domaći mediji, Car je prijavio Kristijana policiji u Srbiji i u Hrvatskoj, jer nije siguran šta mu Kristijan sprema.

Navodno je Filip zabrinut za svoju bezbednost i očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu.

– Ja sam trenutno na lijepom plavom Jadranu. Prošao sam jahtom pored Crikvenice, mahnuo sam rukom i rekao tamo je jedan mali miš, Filip Car, a mi smo ovdje na moru pravi kapetani i prava flota na jahti. Miševi koji se nalaze u rupi ne mogu se nazivati ni flotom, ni kapetanima – rekao je Kristijan, a zatim dodao:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Pošto je kukavica koja me je prozivala svo vrijeme, misleći da će da mu prođe voz, a ne smije da se pojavi ispred mene i da se izvini, kao što će morati prije ili kasnije. Car je dosegao status cinkaroša ili šmekera koji je rekao bolje da ga prijavim policiji i ona da odredi mjeru udaljavanja i da ne mogu da mu priđem, da bi on mogao da se osjeća slobodnim. On je Kristijana Golubovića namjestio u policiji, u dosluhu sa Bujanovkom. To su neke metode koje samo cinkaroši i p*čke koriste i ne čudi me ni od nje ni od njega jer su već nekoliko puta to radili. Vidjeli ste tamo u “Zadruzi”, čim dođu redari oni kukaju, a kad odu redari oni su manji od makovog zrna – rekao je Kristijan Golubović za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS