calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Olimpijada u Sarajevu“ najbolji srednjemetražni dokumentarni film na Festivalu u Budvi Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno!

OGLASIO SE STEFAN KARIĆ Bivši zadrugar je mjesecima šutio, a sada je poslao jasnu poruku

Objavio: RHT
19/07/2023 4:20 PM

Stefan Karić nedavno je izašao iz pritvora u kojem je proveo mjesec dana zbog sumnje da je starleti Nataši Šaviji nanio teške tjelesne povrede. 

Dok Nataša tvrdi da je Karić taj koji ju je brutalno prebio, bivši zadrugar priznao je da je došlo do fizičkog obračuna u kojem su jedno drugom udarili šamar, ali ističe da nije nanio teške tjelesne povrede svojoj poznanici. 

Iako nije želio da detaljnije govori o slučaju koji još uvijek nije počeo, Karić je sada objavom na Instagramu jasno stavio do znanja svima da prolazi kroz težak period. 

-Takav je period-napisao je kratko Karić. 

Podsjetimo, Nataša Šavija prije nekoliko dana morala je da ode na drugu operaciju lica kako bi joj maksiofacijalni hirurg napravio rekonstrukciju jagodične kosti i zgradio titanijumske pločice.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS