calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA TRUDNA? Kum iz zatvora sve otkrio, a KOD OVOG ASTROLOGA je tražila istinu BOLESNO! ANĐELA ĐURIČIĆ slala GOLE FOTOGRAFIJE na više od 10 BROJEVA! Sve je namješteno! GASTTOZZA guraju, a Aneli čeka upute PRODUKCIJE! Vrijeme je za bebe? RASKINULI MIMA I GRUJA! Sve odzvanja od njihove svađe, pljušte prijetnje i uvrede, učesnici u šoku! Ciklon stigao i u Italiju: Peskara pod vodom ŽENI SE ADAM ĐOGANI! Slavlje u Luninom domu, pokazao vjerenicu od koje zastaje dah, zaprosio je u Italiji (FOTO) OVO SE KRIJE! ŠTA DEŠAVA SA MILJANOM?! HAOS TRENUTNO! KOGA SE BOJI? Preminula teniska legenda zaslužna za čak 24 Gren slema Dušica Jakovljević u velikim životnim problemima? Ovo je njen PROPALI ŽIVOT! Sergeju Trifunoviću poslije PRIVOĐENJA u Hrvatskoj ODUZET PASOŠ! Traži se 30 DANA ZATVORA i NOVČANA KAZNA, a evo kako je VRIJEĐAO POLICAJCE! Zvezdan i Brendon ULAZE DA URNIŠU Anđelu i Gastozza, evo šta kažu “SA FUDBALEROM SAM IMALA INTIMNE ODNOSE 12 SATI” Učesnica rijalitija zgrozila sve priznanjem pred kamerama bez blama! Šta možemo očekivati? Instagram uvodi VELIKE PROMJENE PROCURILI RANI RADOVI TEODORE DELIĆ! Ovo je njeno pravo lice, SKANDALOZNO! (FOTO) Rijaliti teorije: Miljana je imala odnose i sa Ivanom, MOŽDA JE ON OTAC? Sha gubi Mionu, a Aneli i Anđela? FILIP CAR EKSKLUZIVNO OTKRIO ŠTA MISLI O MAJI I ALEKSANDRI? Ko ga nervira a kome će sve vratiti duplo

Anđelin prijatelj Zvezdanu zabranio da je pominje u lajvovima!? SLAVNIĆ OTKRIO: Dobio sam poruku, 30 dana sam šutio…

Objavio: RHT
17/07/2023 3:19 PM

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su raskinuli nakon izlaska iz rijaliti šou programa “Zadruga”, a on je sada javno priznao da mu je prijatelj mlade Crnogorke poslao poruku i rekao da u javnosti uopšte ne pominje Anđelu, a kamo li da o njoj priča nešto ružno.

Iako se fanovi pomenutog para nadaju pomirenju, Slavnić, koji je aktivan na društvenoj mreži TikTok, priznao je pratiocima da je prijatelj tražio od njega da o njoj ne priča ništa, te da ne želi da ga povezuju više s njom i traže mu da je komentariše.


Foto: Foto: Estock/Časlav Vukojčić

– Dobio sam poruku od Anđelinog prijatelja da ne spominjem Anđelu u lajvu, da nešto ružno pričam za nju, ili da nešto pričam o njoj – rekao je Zvezdan i nastavio:

 Ja koliko znam, nisam to uradio, sad me dobro slušajte, 30 dana sam šutio, šutio sam. Evo ja sad kažem, nećemo da je spominjemo, ja je neću pominjati, ništa loše nismo spominjali. Ja ovdje ne dam da se spominje ništa loše o njoj, 30 dana sam šutio i branio je, mozak ste mi probili. Želim joj sve najbolje. Ona je to tražila, ne znam da li su nešto loše protumačili, ali ja sam šutio 30 dana.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS