calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

Ovo su najpopularniji fetiši u spavaćoj sobi

Objavio: RHT
15/07/2023 11:30 PM

Nova istraživanja sprovedena od strane kompanije “Joy Love Dolls” otkrila su intrigantne podatke o preferencijama ljudi u spavaćoj sobi putem pretraživanja na Google-u.

 foto: Freepik

Ispostavilo se da mnoge osobe osjećaju uzbuđenje kroz nanošenje bola. Iznenađujuće, sadizam se pokazao kao najtraženiji fetiš na globalnom nivou, sa gotovo 10 miliona godišnjih prosečnih pretraživanja!

Ovaj fetiš obuhvata izazivanje fizičke ili psihološke patnje drugoj osobi kako bi se postiglo uzbuđenje i vrhunac. Takođe, mazohizam, koji podrazumjeva zadovoljstvo iz vlastite boli ili poniženja, ima 6,6 miliona godišnjih prosječnih pretraživanja. Ovaj fetiš može biti verbalni ili fizički. Na trećem mjestu je CBT, što predstavlja “mučenje muškog polnog organa i testisa”, koji očigledno predstavlja fetiš za određeni broj ljudi, sa 5,4 miliona godišnjih pretraživanja.

Klaustrofobija je na četvrtom mjestu, jer mnoge ljude uzbuđuje zatvaranje u mali prostor. Ostali fetiši koji se nalaze među prvih deset uključuju ponižavanje, igru uloga, igru različitih dobi i ekstremno vezivanje u obliku mumificiranja od glave do pete.

Melisa Ston, stručnjakinja za intimu i odnose u kompaniji “Joy Love Dolls”, istakla je:

“Važno je da imate otvoren um kada se radi o fetišima. Razvijanje zdravog razumjevanja fetiša unutar veze može značajno poboljšati intimnost i zadovoljstvo. S obzirom na to da je pretraživanje pojma ‘fetiš’ poraslo za 132% u posljednjih 30 dana širom svijeta, ključno je pristupiti fetišima s poštovanjem i otvorenom komunikacijom između partnera. Važno je zapamtiti da ono što nekima može izgledati ekstravagantno, za druge je izvor uzbuđenja i ispunjenja”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS