calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ANA SEVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM SUPRUGU: “Ja nisam taj tip, ne dozvoljavam da me neko unazadi”

Objavio: RHT
14/07/2023 6:40 PM

Ana Sević gosotovala je na Kurir televiziji,a tom prilikom se sovrnula na odnos sa Darkom Lazićem, bivšim suprugom.

Na konstataciju voditelja da njenog bivšeg supruga, pjevača Darka Lazića prate skandali, dok je ona sve vrijeme ostajala po strani pjevačica je rekla:

– Ja nisam taj tip i živim svoj život. Nikada nikoga nisam komentarisala jer nemam šta da kažem. Ja sam pozitivna osoba i ne dozvoljavam da me neko unazadi. Može da me stavio u neki koš, ali to će se prije ili kasnije ispostaviti kao neistina – rekla je Ana.

Pjevačica tvrdi da su nakon razvoda, Darkom i ona ostali u dobrim i korektnim odnosima.

– Uvijek je bilo sve ok i nikada nije bilo zle krvi, samo što ja te neke navode i naslove nisam htjela da demantujem. Ne želim da ulazim u takve teme. Nek su svi živi zdravi i sretni to je najbitinije – rekla je Ana za Kurir televiziju.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS