calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas!

SPREMILA OSVETU? Tijana Ajfon iz Crne Gore poručila samo jedno osobi koja joj je zapalila auto

Objavio: RHT
12/07/2023 11:00 PM

Da ovo neće oprostiti jasno je dokazala jednim potezom i to dok se provodila na svadbi u luksunoj vili na Svetom Stefanu

Tijana
fOTO:printscreen kurir

Starleti Tijani Ajfon prije nekoliko dana zapaljen je auto ispred zgrade, nakon čega je ona uz posebnu dozvolu otputovala u Crnu Goru gdje joj je inače zabranjen ulazak, a odakle je poslala poruku “da je osveta spremna”.

Tijani je za sada još uvijek nepoznati počinilac oko 4 ujutru zapalio automobil marke “audi a5”, a nakon nemilog događaja ona je otišla u policiju gdje je dala izjavu.

Da ovo neće oprostiti jasno je dokazala jednim potezom i to dok se provodila na svadbi u luksunoj vili na Svetom Stefanu.

Naime, ona je snimala dio pjesme koju pjeva Darko Lazić i poručila ljudima koji su joj zapalili auto:

Tijana Ajfon
 

– Javiše mi kumovi da spremna im je osveta – napisala je ona, dok  je pjevala i ostavila emotikon.

Podsjetimo, kontroverznoj starleti Tijani Ajfon zapaljen je automobil u ranim jutarnjim časovima u Beogradu, u Gusinjskoj ulici, u noći između nedjelje i ponedeljka.

Maksimovićeva je pomenuti automobil nedavno kupila, a spominje se i cifra od oko 45.000 eura.

Kako je Telegraf saznao, Tijana je dala izjavu u policiji i ona je tom prilikom odgovarala na pitanja da li je dobijala prijetnje, da li je nešto vidjela, primijetila možda da je neko prati i da li prijeti njenoj porodici i ključno pitanje, na koje starleta takođe mora da da odgovor je, da li na nekoga sumnja.

Kako je iz MUP-a potvrđeno za Telegraf, sinoć oko 4.30 u Gusinjskoj ulici na parkingu izbio je požar na automobilu audi A5, navodno je NN osoba ubacila u automobil flašu sa zapaljivom tečnošću.

BONUS VIDEO :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS