calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

“ODREKLA BIH JE SE KADA BI SE UDALA 4. PUT” Majka Nataše Bekvalac oštro o kćerki: Ona nije za brak! Otkrila kakva je van scene

Objavio: RHT
12/07/2023 12:41 PM

U poslednje vrijeme Nataša Bekvalac  često pominje njenu majku Miru i kako je kritikuje zbog stajlinga. Njoj se ne dopadaju kćerkini provokativni stajlinzi, a naročito ne voli da je vidi u halterima.

Sada je konačno njena mama stala pred televizijske kamere i odgovorila na nekoliko pitanju u vezi srednje kćerke, ali je prokomentarisala i pojedine njene fotke kao i spotove.

– Zamjeram joj na halterima, što voli da se razgoliti, da istakne grudi, tur, a nema razloga za to. Ona je skladno građena da nema razloga da ističe te djelove tijela. Dosta su ljudi vidjeli, već 20 i kusur godina je na sceni i sve su već vidjeli, daj sad nešto drugo da vide. Znam da joj pohvalim pjesmu, a što se tiče oblačenja, uvijek imam neku zamerku, imam i kod pjevanja, ali ona kaže da to tako treba. Prihvatam to- rekla je Natašina mama u emisiji “amidži šou” i objasnila kako pevačica prihvata te njene kritike.

– Ne prihvata ih baš, nije joj baš drago. Nekad zna da se okrene i ode, onda ja ispitujem šta se desilo. Ja joj kažem kad me već pitala, ne mogu to da promijenim, ali mogu da kažem svoje mišljenje.

Mama Mira je otkrila da Nataša voli da se osjeća važnom.

– Voli da je najvažnija i da smo svi tu za nju, da svi treba da mislimo kao ona, da svi treba da radimo onako kako ona misli da treba, a mi to nećemo. Baš nas briga.

Novinarka je pokušala da se našali pa je rekla da je čula kako Nataša planira da se tajno uda četvrti put.

– Ja to nisam čula i ne vjerujem u to. Nema šanse da se uda, pazi, ubiću je. Ma idi bježi, odrekla bih je se. Mislim da neće, ne, ne. Prošla je ona dosta te škole, ona nije žena za brak. Ona je da je sama, sa svojom djecom, sa svojim poslom, ako se neko tu ubaci, dobrosdošao, ako ne, isto je lijepo. Ona nije za brak, ne trpi formu, kliše, hoće kako ona hoće, a u braku mora da postoji pravilo ponašanja. Ne mislim sada da žena mora da pere, pegla, ali ona ne voli tu obavezu da ima nekog u stanu i to je to.

Nataša ima tri braka iza sebe, sa Danilom Ikodinovićem, Ljubomirom Jovanovićem i Lukom Lazukićem.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS