calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

“SHVATILA SAM DA OD ČEKANJA NEMA NIŠTA” Konačno se oglasila Bebi Dol! Poslije priče da teško živi napravila ovaj potez!

Objavio: RHT
11/07/2023 6:50 PM

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, bila je jedna od glavnih tema u javnosti u proteklom periodu kada je objavljeno da je viđena kako dolazi po hranu u narodnu kuhinju.

Potom su se pojavile priče da odlazi u London kod prijatelja kako bi se sklonila na neko vrijeme iz Beograda, a sada se konačno i ona oglasila. Ali, povod za to nisu aktuelne priče o njoj koje smo pomenuli, već objavljivanje CD-a!

U izdanju Mascoma objavljeno je rezidanje njenog duplog studijskog albuma „Čovjek rado izvan sebe živi”. U pitanju je, kako navode iz ove izdavačke kuće, jedinstveno LP izdanje na providnim vinilima za koje se smatra da je „kolekcija koja je promijenila svijet”. Album je masterizovan i grafički izmenjen i na njemu se nalazi 12 pjesama koje su obilježile 20. vijek. Bebi Dol je otpjevala numere Marvina Geja, Stonsa, Bitlsa, Džejmsa Brauna…

– Mislim da nisam originalna, jer ako se sjetite devedesetih shvatićete da je neponovljivi Brajan Feri započeo cijelu stvar, kada je izveo paradu pjesama koje su obilježile njegov život. Svi, počev od Sinatre do Bona, radili su to. Muzika koju su napravili Bitlsi, Stonsi, Hendriks, Prins pomjerila je cijelu planetu. Proteklih deset godina željela sam da napravim ovakav album, ali sticajem nesretnih okolnosti, nisam. Onda sam shvatila da od čekanja nema ništa.

U novembru prošle godine imala sam divan koncert u Ateljeu 212. Napravili smo sekstet koji čini kompletna postava Big benda – bubnjar Pera Radmilović, basista Bata Božanić, pijanista Ivan Aleksijević, gitarista Goran Potić, trubači Strahinja i Nemanja Banović, a prateće vokale pjevala je Jelena Glišić. Odmah poslije toga zvali su nas u Zagreb, gdje smo izazvali ogromno interesovanje medija i imali odličan koncert. To su čuli ljudi iz kuće Mascom koji su me zvali da za njih uradim album – kazala je Bebi Dol.

Pjevačica je, dakle, odlučila da se posveti svom primarnom poslu zbog kojeg je i postala poznata početkom osamdesetih i da svoju publiku obraduje hitovima, makar i ovim obrađenim.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS