calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO)

POČELO JE! “INFLUENSERI” stali ispred kamera! Direktno sa seta serije “Influenseri”! (FOTO)

Objavio: RHT
11/07/2023 5:51 PM

NOVI DOMAĆI SERIJAL „INFLUENSERI“ U HYPE PRODUKCIJI. 

Foto: HYPETV

Počelo je snimanje novog domaćeg projekta „Influenseri“. 

Serija će se baviti svakodnevnim životima influensera, njihovim uspjesima i poteškoćama, te kako oni utiču na modu, ljepotu, tehnologiju i druge industrije. 

Ekipa Hype portala je zavirila na set ove nesvakidašnje serije koja će osvojiti srca velikog broja gledalaca. 

Hype produkcija je poznata po svojim kvalitetnim projektima, a od ovog serijala se očekuje se da će biti jedan od najvećih hitova, a premijera serije je planirana za ovu godinu. 

Foto: HYPETV

Producent serije je direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković koji je okupio sjajnu filmsku ekipu na ovom projektu.  

Serija se snima u produkciji Telekom Srbija, a u izvršnoj produkciji Hype Production. 

Dok smo prisustvovali snimanju, vidjeli smo mladu i sjajnu ekipu mladih glumaca koji će svoje likove donijeti na najbolji mogući način. Na setu smo zatekli mlade i sjajne glumce poput Danila Milića, Mila Perovića, Luke Antonijevića, Milana Bobića, Jovana Petkovića i mnoge druge. 

Izvršni producent je Aleksandra Filipović, direktor serije Anja Jeremić, dok je rediteljska palica u rukama Branka Vučića Vučka i Marka Glušića, direktor fotografije Darko Stojanov Tuta, a scenarista Tanja Ivanović. 

Serija „Influenseri“ će biti prikazana na najvećoj televizijskoj mreži u zemlji Telekom Srbije.  

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS