calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVE DVIJE NAMIRNICA DAJU NOVAKU NEVJEROVATNU SNAGU! Ima ih u svakoj prodavnici, nisu skupe, a imaju snažan uticaj na organizam! FILIP CAR ZAVRŠIO NA KLINICI U BOLOVIMA! Prizor zabrinuo sve MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA NAKON OPERACIJE! Ljudi u šoku zbog njenog izgleda u kupaćem kostimu Veliki požar prijeti Željeznom Polju kod Žepča, mještani se pozivaju da pomognu u gašenju (HYPE PAPARAZZO) MAJA I STANISLAV ZAVRŠILI ZAJEDNO U HOTELU! Ekskluzivni kadrovi u centru Beograda “ANITA JE OČEKIVANO POBIJEDILA! Narod je birao između djevojke koja se odlučila da bude majka i žene koja je imala javno KIRETAŽU” Požgaj brutalno o rijaliti učesnicima Sarajka sa mužem gasi požar u Tučepima: “Nismo se vidjeli tri dana, uvijek postoji strah” Đoković u pohodu na zlato u Parizu savladao i Tsitsipasa, poznati su polufinalni parovi Uhapšen otac zlatne hrvatske džudistkinje, prisilno je poljubio volonterku na OI Đoković osvoji set poen godine, ali svi pričaju o reakciji djevojke iza njega Stručnjaci upozoravaju na opasnosti toplotnog vala: Pratite preporuke i zaštitite se na vrijeme Rada Manojlović o dečku i novom albumu: “Nisam budala da bacam bisere pred svinje!” VELIKO SLAVLJE KOD TEODORE I BEBICE! Objelodanili lijepe vijesti, svi im čestitaju (FOTO) OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobjesnio, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svijet TAMARA ĐURIĆ SE HITNO OGLASILA! Za rođendan dobila šok iznenađenje od bivšeg muža koji je u zatvoru, evo šta joj je poručio ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ

Poznate dame otkrile šta vole u krevetu: Kim voli otpozadi, Anđelina sado-mazo igrice, evo ko šalje izazovne slike

Objavio: RHT
11/07/2023 2:42 PM

Danas, kada se o svim temama govori otvoreno, mnoge zvezde govore o svojoj seksualnosti. Čak iznose detalje o tome šta vole u krevetu. Evo šta su rekle neke od njih:

Foto: Screenshot Instagram

Kim Kardašijan

Najslavnija sestra Kardašijan se proslavila na račun svog tijela i oblina. Iako mala rastom, ona ima impozantne grudi, bokove i zadnjicu, pa mnogi smatraju da je vrlo seksi. 

Ova majka četvero djece otkrila je da nije baš stidljiva u krevetu. Rekla je da uživa u golotinji, baš kao i njen bivši suprug Kanje Vest. Kim je još dodala:

–  Kanje me uvijek podsticao da se oblačim što izazovnije, što mi je dodatno podizalo samopouzdanje – objasnila je Kim.

A njena omiljena poza u seksu, otkrila je – otpozadi.

Dženet Džekson

Poznata sestra Majkla Džeksona odavno je rušila tabue kada je seks u pitanju. Govorila je o tome kako voli seks šopove i seksi igračke, kao i da ih redovno koristi. Tvrdila je da su seksi igračke ljudima potrebne, posebno kada su na dugim putovanjima. 

– Nerijetko kupim gomilu stvari za prijateljice, poput dilda, jer kada ste na putu, upravo vam takve stvari trebaju – otkrila je Dženet u jednom intervjuu.

Foto: EPA

Zoe Saldana

Zvezda filma “Avatar” puna je avanturističkog duha, pa voli i strastvene akcije u krevetu. Navela je da voli seks, a posebno je kada je on fizički zahtjevan, brz i strastven. 

– Volim misionarsku pozu, ali dobro mi je kada sam i na koljenima. Naravno, volim i da budem gore, i da, ne smijem da zaboravim “doggy style”, kao ni seks stojeći – rekla je glumica.

Foto: Prinstcsreen Instagram

Anđelina Džoli

Ona važi za jednu od najljepših žena na svijetu. U krevetu voli sado-mazo igice, i čak – urezivanje nožem.

Ipak, priznala je da je takav seks voljela u mlađim danima. Kada je postala majka, prestala je sa tim. 

Rijana

Pjevačica sa Barbadosa takođe voli igrice u krevetu i sado-mazo seks. Poznato je da Rijana često posjećuje seks šopove. Jednom prilikom je uslikana sa kesom u kojoj se nalazi dildo, povezi za oči i bič. 

Obožava i seksualne prepiske i uživa da partneru šalje eksplicitne fotografije. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS