calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

BUKTI RAT ANE ĆURČIĆ I ŠMIZLE Iznijele sav prljav veš, pa zaprijetile jedna drugoj – opšti haos u studiju!

Objavio: RHT
11/07/2023 2:04 PM

U novom izdanju emisije “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zolu, Anu Ćurčić i Acu Bulića. Voditelju je u jednom trenutku stigla poruka od Jovane Šmizle.

Foto_ Printscreen Youtube

-Darko sa Milenom se kuckam sad, pitaj je l’ mogu i ja da budem kuma jer imam Roleks, a i Milena onog što je izvadila iz rema kad nisu pričale. Kako se osjeća kad je kuma završila da joj Aca kupi Roleks – pročitao je voditelj.

-Igraju se sad sa stvarima sa kojima ne treba da se igraju. Sad da kažem Šmizli da joj je bila dobra ona Pinko haljina u Anđelinoj emisiji, ali nema dupe da bi joj dobro stajala. Ako mogu da zamolim Šmizlu Jovanu da mi vrati moja tri džaka koja sam joj poklonila da bude neviđena riba u Zadruzi, a Darko evo da vidiš šta sve imam, a samo čekam da objelodanim – rekla je Ana.

-Ana sad vrti čet i njihove fotografije – rekao je voditelj.

Foto: HYPETV ilustracija

-Neka se združi ona sa Milenom Kačavendom, našla krpa zakrpu i zahvalila bih se svojoj dugogodišnjoj prijateljici što mi je pokazala pravo lice, a što se tiče rema i sata to su neke lične stvari. To je moje i Milenino kad sam ja Mileni pomogla. Šmizla je neko ko nema nikakvu težinu da bilo šta izgovori, može da piše, priča, radi i laže koliko hoće, to je njeno pravo i meni ne smeta. Pokazujemo svoje lice i ko smo i šta smo – rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS