calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni

“U najgoroj sponzoruši probudim emociju, muškarci su papci”: Stjepan Hauser šokirao izjavom!

Objavio: RHT
07/07/2023 6:00 PM

Svjetski poznat violončelista Stjepan Hauser progovorio je o muško-ženskim odnosima, a jednom izjavom je šokirao.

 -Ja da sam žensko bio bih u Bijeloj kući. Uglavnom su muškarci papci, labilni su. Vide ženu i žensku ljepotu i ne znaju gdje su, pogube se – rekao je Stjepan na samom početku.

On se dotakao i toga da su neki ljudi u njegovoj blizini samo iz koristi, a onda je spomenuo i sponzoruše.

– To uzmeš pod normalno. Ja imam poseban dar. Čak i oni najgoru, da je ne znam kakva sponzoruša, ja u njoj probudim emociju. Ona pusti tu suzu, pusti tu čaroliju. Ne opterećujem se uopšte. Ja da sam žena vjerovatno bih bio gori od svih njih – rekao je on između ostalog.

Na koncerte Stjepana Hausera dolaze velike svjetske zvijezde, a na posljednjem koji je održao u Jermeniji pojavila se i najpoznatija svjetska starleta Kim Kardašijan.

Stjepan je tada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Kim, oduševljen njenom pojavom.

-Žene iz Jermenije su prelijepe- naveo je u objavi.

Podsjetimo, veliku pažnju javnosti privukla je Stjepanova veza sa Jelenom Rozgom. Par je bio u emotivnom odnosu dvije i po godine, a vezu su raskinuli sredinom 2017. godine.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS