calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

ANĐELA POKAZALA NOVOG DEČKA! Blista od sreće, objavila fotografiju i priznala: Moj “škaljarac” i ja! (FOTO)

Objavio: RHT
07/07/2023 2:40 PM

Kako se špekulisalo, on je pripadnik jednog klana, a sada je Anđela priznala da je on njen “škaljarac”

Anđela Đuričić se skinula
Foto: Alo/Printscreen

Ovih dana kao bomba odjeknula je vijest da Anđela Đuričić, nakon što je raskinula turbulentnu rijaliti vezu sa Zvezdanom Slavnićem, ima novog dečka.

Kako se špekulisalo, on je pripadnik jednog klana, a na ovo se odlučila jer Zvezdan Slavnić neće da joj vrati lične stvari, koje su ostale u stanu njegovog oca.

Naime, sada je Anđela na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa kolegom Memom Haljevcem, pa dodala opis: 

– Moj dečko “škaljarac” i ja- poručila je Anđela. 

Anđela i Memo
 

Bivša zadrugarka i sadašnja voditeljka je otkrila da se nalazi u Đenovićima, a kako se pretpostavlja, snimila je emisiju o kojoj će više govoriti od navodima koji se tiču njenog emotivnog statusa. Ona je iskoristila priliku da se na ovaj način našali sa svojim pratiocima, pa Memu nazvala – njen dečko “škaljarac”. 

Memo je, inače, u braku sa prelijepom Lejlom, s kojom ima sina i kćerku.

(alo.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS