calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

SEDAM GODINA JE BILA UZ MENE KADA MI JE BILO NAJTEŽE Bulić prvi put progovorio o bivšoj djevojci i otkrio sve detalje svog odnosa sa Anom!

Objavio: RHT
05/07/2023 10:39 AM

Javno je pao poljubac za pratioce na društvenim mrežama gdje su oboje podijelili zajedničku fotografiju. Mnogo puta se špekulisalo o ljubavnom životu poznatog biznismena, nakon njenog raskida a Zvezdanom Slavnićem koji je prevario u Zadruzi, a on je razjasnio sve.

Foto: Printscreen Youtube

– E ovako, da razjasnimo situaciju jednom za sva vremena. Ja sam imao djevojku. Bili smo zajedno sedam punih godina. Zove se Anđela i o njoj imam najlepše moguće mišljenje. Proveli smo divne godine. ona je bila uz mene kada mi je bilo najteže u životnim trenucima. Nas dvoje nismo u vezi otprilike dva ili tri mjeseca prije početka rijalitija. Međutim, kada su me predstavnici medija pitali da li sam slobodan ili zauzet ja sam govorio da sam u emotivnom odnosu jer nisam želio da se pravdam i objašnjavam detalje. Intimu sam želio da sačuvam samo za sebe. Po prvi put kažem da sam to vrijeme bio slobodan čovjek i nikoga nisam prevario, ostavio već sam sa svima u korektnim i dobrim odnosima – otkrio je Aca.

Objasnio je i vezu sa Ćurčić.

– Što se mog emotivnog odnosa sa Anom tiče, on je veoma jasan. Obnovili smo ljubav koja je bila jaka, a sada je još jača. Mnogo puta sam rekao da sam uz nju, a to sam sada i pokazao. Prije Zadruge ništa nisam imao sa njom, već onda kada je postala slobodna žena. Mnogo me je pogodilo ono što sam video kroz šta je prošla i to je cijela nacija gledala. Dobio sam osjećaj da budem uz nju – tvrdi on.

Foto: ATAImages

Iako je vrijeme odmora u jeku, njih dvoje neće ići na ljetovanje.

– Nažalost, ja imam mnogo poslovnih obaveza u Beogradu i zbog toga sebi ne mogu da priuštim to zadovoljstvo da se ovoga ljeta odmaram. Radim ozbiljan posao koji mi je važan, ali zato Ana ukoliko bude željela negdje da otputuje sama ili sa decom ima moju podršku. Ona treba da uživa – poručuje on za medije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS