calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu

Katarina Grujić progovorila o zdravstvenim problemima, pa otkrila kako se osjeća i kada planira drugo dijete!

Objavio: RHT
03/07/2023 6:30 PM

Katarina Grujić proslaviće deceniju svog postojanja na estradnoj sceni.

– Ne bih ništa promijenila, od početka karijere do danas mislim da su to trenuci koje sam proživjela sa razlogom i sa svojim godinama. Odrasla sam, ozbiljnija sam, imam drugačiju ulogu nego prije deset godina. Imam porodicu, dijete, ime i prezime, ne mogu isto da se ponašam i da razmišljam kao prije, kada sam bila klinka. Sve me nerviralo, htjela sam svima da odgovorim, sad me to ne zanima. Meni je jezik uvijek bio brži od pameti – rekla je pjevačica u razgovoru, te se osvrnula na ulazak u četvrtu deceniju života:

– Napunila sam trideset i jednu godinu, ne mogu da se ponašam kao i prije deset godina.

Katarina ističe da ima veliki broj ciljeva koje treba da ostvari i o kojima sanja.

– Svako od nas sanja o Areni, Sava Centru ili Ušću, a početke sam imala jako uspješne. U trenutku kada sam bila najuspješnija meni se desila operacija glasnih žica i stopirala sam se. Vratila sam se sa pjesmama, ali nije to kao prije. U svakom slučaju nisam stala, ali za sve ima vremena, bitno mi je da sam neke stvari u životu ostvarila, a za Ušće i Arenu ćemo lako – kaže ona i dodaje da je jedan san nedavno ostvarila:

 Još jedno ostvarenje mojih snova, turneja u Australiji, jedno od mnogih koje imam u životu. Bilo je prelijepo, publika je prelijepa, naši ljudi su predobri i dragi, nedostaje im sve ovo ovdje. Svaki put kada sam nastupala tamo, silazila sam u publiku, družila se, slikala, pjevala sa njima. Znam da im je teško, da su otišli tamo da zarađuju, da imaju neki razlog i nešto što im treba u životu. Uvijek ću biti raspoložena, bar tih dva i po sata da provedem sa njima.

Pjevačica je u razgovoru otkrila i da joj se dopao život tamo.

– Voljela bih da se preselim u Australiju, a životinje su mi nešto tamo najsavršenije. Kada se probudiš ujutru, kroz centar grada prolijeću papagaji. To je nešto što se ne može doživjeti kod nas. Bilo je savršeno – kaže Kaća i dodaje da joj promjena mjesta življenja zbog supruga, fudbalera Marka Gobljića, ne bi teško pala:

– On je moj muž, otac mog djeteta, tako da gdje god otišao on, tu sam i ja, pratim ga u stopu. Kakvu god ponudu bude dobio, gdje god bude odlučio da ide, pratim ga u stopu.

Katarina se dotakla i toga da li bi volela da dobije drugo dijete.

 Ništa ne planiram u životu, ali bih voljela da Katja dobije brata ili sestru, nije bitan spol, ali je bitno da ima nekog pored sebe. Imam sestru i znam kako je kada imaš nekog svog, naravno, mama i tata, ali sestra je sestra. Nadam se jednog dana.

Grujićeva ističe da je nikada tokom karijere nije plašilo da li će dobiti epitet “žena fudbalera“.

– Mislim da dosta žena fudbalera ima svoje zanimanje, ali to nije javnosti zanimljivo, pa su se okomili na muža. Mnogo njih radi, ima svoj biznis, zaposlene su, malo su tu žene stavljene u stranu, ali nema veze… Nije loše reći “žena fudbalera” ili “muž pjevačice”- kaže Kaća.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS