calendar

Subota 28. Septembar, 2023

Idealan spoj: Nataša Bekvalac i Saša Matić kao prevaranti u novom hit duetu koji će obilježiti ovo ljeto (VIDEO)

Objavio: RHT
02/07/2023 4:25 PM

-Ona je oduvijek bila sinonim za emociju, doslijednost sebi i sve što je dotakla pretvorila je u ljubav. Od prve do posljednje pjesme traju i pričaju umjesto nje o njoj. Naša pjesma pričaće sad umjesto nas. Morala se desiti. I hvala ti draga Nataša što sam je mogao otpjevati baš sa tobom- napisao je Saša Matić na svom Instagram profilu prije nekoliko dana i najavio ono što su mnogobrojni fanovi dvije muzičke zvijezde godinama čekali – zajedničku pjesmu “Prevaranti” koja će, sigurni smo, obilježiti i ovo ljeto i ovu godinu.

Saša Matić i Nataša Bekvalac saradnju su dogovorili gotovo u dahu, a ovaj poseban duet namjenski za njih napisali su Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja.

-Oduvijek sam mu se divila i pred njegovim glasom i bićem uvijek stajala mirno. Sada je čast pripala baš meni da leđa o leđa, rame uz rame stanem uz njega. Sa ljubavlju. I velikim poštovanjem. O pjesmi i muzici se ne govori, zato ni ja neću. Zahvalna sam Saši što me je istrpio, ispunio sve želje i što je džentlmen kakav se rijetko sreće- rekla je Bekvalčeva, koja je ovim duetom odlučila da prekrati čekanje svojim fanovima do novog albuma na kom predano radi mjesecima.

Spot za pjesmu “Prevaranti” koji je režirao Miloš Nadaždin dostupan je na Jutjub kanalu Nataše Bekvalac, a od ponedjeljka i na svim digitalnim platformama.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS