calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU

HOROR U BIHAĆU Muškarac preminuo nakon što ga je namjerno vozilom udario Irman Žerić koji se i “pohvalio” prijatelju

Objavio: RHT
01/07/2023 1:59 PM

U bihaćkom naselju Privilica jučer oko 17 sati automobilom je udaren Elvis Bajramović koji je jutros preminuo, Klix. Prema svemu sudeći, njega je namjerno udario Irman Žerić koji se tereti za ubistvo.

– Istraga je još u toku. Možemo potvrditi da se radi o krivičnom djelu ubistvo. Bila je prvo teško saobraćajna nesreća gdje je vozač automobila udario pješaka koji je jutros preminuo, rekao je glasnogovornik MUP-a USK Bahrudin Dželalagić.

Foto: Printscreen društvene mreže

Prema nezvaničnim informacijama Žerić je namjerno vozilom udario Bajramovića zbog ranijih nesuglasica koje su imali. Policija sprovodi istragu, a slučaj je okvalifikovan kao ubistvo.

Na društvenim mrežama je procurila zastrašujuća prepiska s Facebooka u kojoj se Žerić hvali prijatelju “da se osvetio” i priznaje da je udario “Ekija” automobilom.

– Osvetio sam se brate. To je to, napisao je u poruci i pri tome poslao fotografiju.

Prijatelj ga pita “šta je to bolan”, na šta odgovara: “Udario Ekija autom. On pjehe išao. Svega mi, kraj priče brate. Morao sam se osvetiti i to je to”.

Iza Elvisa Bajramovića je ostala supruga i dvoje maloljetne djece, a Žerić je uhapšen i nakon kriminalističke obrade bit će predat u nadležnost Tužilaštva Unsko-sanskog kantona.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS