calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Zmajevi” odradili novi trening, Barbareza jedna stvar posebno raduje Drama u Splitu: Veliki požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba RANI RADOVI ANELI AHMIĆ! Šok objava, ne liči na sebe: ”Usne dvije linije, a jagodice nema”(FOTO) BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje

LIJEPA RUSKA BANKARKA PRONAĐENA MRTVA NA PLOČNIKU Objavljen snimak posljednjih pet minuta njenog života, čuju se plač i jecaji (VIDEO)

Objavio: RHT
30/06/2023 7:22 PM

Uznemirujući snimak na kome se vidi posljednjih pet minuta života tragično nastradale ruske bankarke Kristine Bajkove (28) pojavio se na društvenim mrežama!

Moskva je još u šoku nakon što je talentovana potpredsjednica Loko banke pronađena mrtva na pločniku ispred njene zgrade u Moskvi. Tragedija se dogodila 23. juna, međutim, detalji su tek sada postali poznati i izazvali su širok odjek u javnosti.

Policija je započela istragu koja je pokazala da je Kristina kobne večeri organizovala zabavu za svoje društvo u svom stanu. Među gostima je bio i njen dečko Andrej (34) sa kojim je navodno počela da se zabavlja tek prije nekoliko nedjelja. Gosti su poslije nekog vremena odlučili da odu u noćni klub ostavljajući Kristinu i Andreja na miru.

Djevojka je međutim prema informacijama lokalnih medija iznenada počela da histerično plače nakon čega se navodno bacila pred Andrejeve noge mrmljajući nešto nerazumljivo. Zatim je preko balkona izašlana sims na koji je sela držeći se za ivicu zida.

Mučna situacija trajala je oko 15 minuta tokom kojih je uznemireni Andrej pokušavao da je ubijedi da se vrati u stan.

– Dođi dušo! Obećavam da ćemo biti dobro – čuje se kako govori.

Mladić joj ponovlja da je voli i obećava joj brak i djecu.

– Daj mi ruku – moli devojku.

Kristina mu kroz plač odgovara da je šmokljan i da je nije dostojan

Mladić je u jednom trenutku ušao u drugu prostoriju da tamo otvori prozor i pokuša da uhvati djevojku, međutim, dok je prilazio začuo je strašan vrisak i zvuk udarca…

Kristina je nastradala na mjestu.

Istragom je utvrđeno da je uzimala hormonske lijekove što je moglo da utiče na njeno emocionalno stanje. Istražitelji trenutno pokušavaju da utvrde odakle joj droga.

Pod sumnjom je i Andrej koji je 15 minuta snimao šta se dešava, ali iz nekog razloga nije pozvao hitnu pomoć. Postavljaju se pitanja o njegovoj ulozi u ovoj tragediji i zašto nije preduzeo nešto da pomogne Kristini.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS