calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Danijela Martinović nastupila u neobičnoj haljini: “Modni zločin”

Objavio: RHT
29/06/2023 10:20 PM

Danijela Martinović održala je koncert u Ljubljani, gdje je nastupila u haljini neobičnog dekoltea.

Foto: Facebook

Neobična crno-bež haljina izrađena od tila mnogima se svidjela. No, bilo je i onih koji nisu oduševljeni ovim Danijelinim izdanjem.

“Ona nikada nije imala ukusa, uvijek loše obučena”, “Bila je i ljepša. Ova haljina totalni promašaj”, “Užas haljina, Demode”, “Modni zločin”… samo su neki od negativnih reakcija na Danijelinu haljinu.

Ipak, brojni pratitelji su primjetili da pjevačica odavno nije izgledala sretnije.

“Otkako si se oslobodila Graše ti si procvjetala uz novu ljubav, sretno Danijela zaslužila si bolje no što si imala”, “Nikad nije ovako sretno izgledala”, “Zrači dobrom energijom”, promjetili su fanovi.

Danijela i Petar Grašo raskinuli su prije gotovo dvije godine. Par je u vezi bio 24 godine. Ubrzo nakon prekida Grašo je prohodao sa Hanom Huljić, a prije nekoliko mjeseci saznalo se da je Danijela sretno zaljubljena u inspektora Josipa Plavića.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS