calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

“Kad bi mi barem ovo napravio” STVARI KOJE ŽENAMA NEDOSTAJU U SEKSU

Objavio: RHT
29/06/2023 9:20 PM

Žene misle o seksu i uživaju u njemu. No, katkad im je potrebno malo više vremena od muškaraca da se zagriju za seksualni odnos i opuste među plahtama. Ima li nešto da im nedostaje kada je seks u pitanju?

Portal Zadovoljna je istraživao na tu temu u razgovoru sa ženama i dobili su jasne odgovore.

Foto: Shutterstock

Kad bi me moj dečko češće gledao u oči

Ne gleda me dovoljno u oči dok vodimo ljubav. Kontakt očima za mene je jedna od najuzbudljivijih stvari koje može napraviti kada smo spojeni, no on ih zatvori ili usmjeri pogled samo ne druge dijelove tijela. Zbog se osjećam izostavljeno i zamjenjivo, poput komada mesa, a ne osobe.

Želim da nastavi kada postignem orgazam

Uvijek sam se pitala jesam li jedna od onih sretnica koja može postići višestruke orgazama. No nikada nisam testirala tu tvrdnju. Onoga trena kad postignem prvi orgazam, moj dečko se sruši na krevet i uglavnom zaspe. Ne znam kako da mu objasnim da ne mora imati erekciju da me nastavi nježno dodirivati i istraživati moje tijelo.

Želim da bude glasniji

Moj sadašnji dečko je vrlo tih u spavaćoj sobi. Nisam ni znala koliko mi godi glasno uzdisanje, izmjena malih erotskih rečenica i komplementa sve dok to nisam prestala dobivati tijekom seksa. Želim da bude glasniji u krevetu.

Želim da se skine do kraja

Ima nešto posebno seksi kada se moj dečko skine do kraja i tek onda legne u krevet. Uzbuđuje me pogled na njegovo uzbuđeno tijelo prije nego što se privije uz mene. U posljednje vrijeme, nažalost, ukloni tek očigledne komade odjeće i odmah baci na posao.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS