calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE DOKTORICE! Ne skida osmijeh sa lica, pogledajte fotografije “DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN

VIŠE PREFERIRA STRANCE Emina Jahović otkrila sa kojom pjevačicom se pokačila

Objavio: RHT
28/06/2023 8:52 PM

Ovaj detalj, malo je ko znao, sve do sada.

Emina Jahović
Foto: ATA Images

Pop pjevačica Emina Jahović, već duže vrijeme nije prisutna ili barem medijski ispraćena kao nekada, na našoj muzičkoj sceni. No, tome je došao kraj, jer kako i sama kaže priprema se za veliki muzički povratak. Još od pandemije Korona virusa nije nastupala, a nedavno je otvorila svoju ljetnju sezonu nastupa u jednom beogradskom klubu.

Kao i obično, sve što izjavio za medije bude dugo prepričavano, a tako je bilo i ovog puta kada je između ostalog otkrila kako je to sarađivati sa domaćim stručnjacima u muzičkoj industriji, a kako sa inostranim. Takođe, otkrila je i sa kojom pjevačicom joj je saradnja bila najkomplikovanija.

FOTO: ATA Images

Kako je navela, sprema inostranu saradnju, a sada je Emina priznala sa kim joj je lakše da sarađuje, sa ljudima u svijetu ili kod nas.

– Mislim da je sa ljudima u svijetu lakše sarađivati. Ja sam super za saradnju, jedino što sam perfekcionista. Kad ja pišem, onda volim mnogo da se miješam – kaže pjevačica i otkriva sa kojom je koleginicom imala najveći problem u saradnji.

– To se desilo sa Lenom Kovačević, za pjesmu “Kafe, kafe”, pošto je ona htjela da promijeni cijeli tekst. Neke stvari prosto ne idu. Ona je mislila da je tekst preoštar za nju. Ja sam onda rekla neka pišu, ali ja ne mogu tu da se potpišem. Darko ju je ipak natjerao i ona je otpjevala taj tekst i pjesma je postala veliki hit. Tako da ponekad ipak treba da poslušate autora – otkrila je do sada nepoznate detalje Jahovićeva za Kurir.

BONUS VIDEO :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS