calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet…

SPEKTAKULARNO Saša Mirković raspisao konkurs za novi TV format, rijaliti radnik dobija 200.000 eura!

Objavio: RHT
28/06/2023 10:02 AM

Čelnik Hajp televizije objavio je vijest o novom projektu u kojem će se vrednovati ljubav, rad i disciplina, a osuditi nasilje.

Foto: Hype

Čelnik Hajp produkcije Saša Mirković objavio je vijest o pokretanju novog rijaliti programa na našoj televiziji, a budući učesnici boriće se za glavnu nagradu koja iznosi nevjerovatnih 200.000 eura!

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, rijaliti s programom startuje od oktobra ove godine, a u planu su velika iznenađenja za sve fanove ove vrste TV programa.

– U pripremi je najveći rijaliti šou na našim prostorima. Saša Mirković u ovaj projekat ulaže mnogo novca i sredstava. Oprema visokog kvaliteta i do tančina obrađena ideja o celokupnom programu nikoga neće ostaviti ravnodušnim – kaže za Alo! na samom početku izvor blizak glavnom i odgovornom direktoru Hajp televizije, pa nastavlja:

Saša Mirković

– Rijaliti će gledaocima biti na raspolaganju 24 časa, sedam dana nedjeljno. Budno oko kamere pratiće učesnike u stopu i svaki korak će biti zabilježen. Program će biti interaktivnog sadržaja i nešto što do sada niko nije uspio da realizuje – ističe izvor.

– Rijaliti startuje od oktobra, a tokom ljeta je otvoren konkurs za sve one koji su voljni da budu dio ovog spektakularnog projekta. Potencijalni učesnici su svi trenutni članovi Hajpovog jata, a u koje spadaju Anđela Đuričić, Dalila Dragojević, Bilal Brajlović, Milan Milošević, Stefan Usiljanin i Milovan Stijović. Svakako da je posljednja odluka o tome ko će biti učesnik na Saši Mirkoviću – otkrio je sagovornik, pa dodao:

– Zasigurno je da će neko od pomenutih članova Hajp produkcije imati i ulogu voditelja, ali sve je još uvijek pod znakom pitanja – zaključio je sagovornik za Alo!.

Kako je i sam Saša Mirković istakao, u ovom formatu biće i nepoželjnih članova u koje spadaju dobro poznati dosadašnji rijaliti učesnici.

„Odlučio sam da zbog nasilničkog ponašanja u prethodnim rijalitijima ne mogu da učestvuju Zvezdan Slavnić i Filip Car. Oni neće imati priliku da se bore za prvu nagradu u iznosu od 200.000 eura“, napisao je Mirković na svom Instagram profilu, pa otkrio do sada nepoznate detalje.

„Za učešće u ovom formatu imaju pravo da se prijave i svi igrači koji u prethodnim rijalitijima nisu pokazivali da su nasilni. Ovo će biti program u kom mora da se uči i radi kako bi rijaliti zajednica opstala. Jedino što je dozvoljeno osim toga je ljubav, a ne nasilje. Publika je slobodna da predloži koga bi voljela da vidi u ovom potpuno novom televizijskom formatu“, zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS