calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković!

PREPLANULO TELO LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Glumica se skinula, uvaljala u pesak i počastila pratioce brutalnim fotkama u bikiniju

Objavio: RHT
19/10/2021 1:00 PM

Glumica Lidija Vukićević, koja je nedavno doživela nezgodu, ponovo je napustila Srbiju i odlučila da baterije napuni na Zanzibaru, gde je otišla čak četvrti put. 

 

Jedna od naših najnegovanijih i najlepših dama sa domaće javne scene prvo je upoznala fanove s lepotama Zanzibara i dočarala im rajsku atmosferu peščanim plažama i tirkiznim morem, a potom ih počastila vrelim fotkama u kupaćem.

 

Njenim pratiocima su sigurno nedostajale Lidijine letnje fotke, jer ih neko vreme nisu gledali, ali glumica je sve to savršeno nadoknadila.

Pozirala je na plaži, uvaljana u pesak, a provokativan jednodelni kupaći kostim koji umalo da pokaže i više od očekivanog, baš nikoga nije ostavio ravnodušnim na Lidijinom preplanulom telu.

 Drago more, zahvaljujem ti što činiš da se osećam malom, smirenom, inspirisanom i slanom.Sve to u isti mah. Svako treba u nešto da veruje, ja verujem da treba da živim ovde –  napisala je glumica koja ima 59 godina i izgleda fantastično.

 

 Najsrećnija sam na svetu na Zanzibaru. Ljudi, ovo je nešto neverovatno. Ovo je direktan kontakt s prirodom. Savršenstvo, lepota, kad tad ću se vratiti da živim ovde, definitivno. Ovo je potpuno nestvarno. Nešto najlepše na svetu. Putovala sam po svetu, ali ovakvo oduševljenje...- poručila je energično Lidija pratiocima uz nekoliko storija.

AUTOR: ALO.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS