calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

KREĆE BORBA ZA 200.000 EURA! Milan Milošević o svom zadatku u rijalitiju:”Očekuje vas iznenađenje”

Objavio: RHT
26/06/2023 1:51 PM

Producent i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković, najavio je da uskoro pokreće novi rijaliti u Srbiji. Otvoren je kasting i svako ima prilike da se prijavi za ovaj TV format. Međutim, samo najbolji kandidati imaće priliku da se pred kamerama bore za nagradu u iznosu od 200.000 eura.

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama kao najava za ovaj projekat mogu se vidjeti dobro poznata lica među kojima je i Milan Milošević.

S obzirom na to da nije otkriveno koja će Milanova uloga biti u ovom projektu, ekipa portala “Srbija Danas” kontatirala je Miloševića i iz prve ruke saznali da li će voditi program ili će biti jedan od takmičara.

– To ćemo još da vidimo. Biće veliko iznenađenje u svakom slučaju – rekao je Milan. 

Pokušali smo da saznamo od Milana kog je tipa rijaliti i kad počinje sa emitovanjem, ali je on sačuvao ovu poslovnu tajnu za sebe.

– Ništa ne smijem da ti kažem. Ne smijem zbog pravila, ali ono što je najbitnije je da su noćas preplavljeni Instagram profili i moj i Hype-ov i Dalilin i Saše Mirkovića i svih zaposlenih na televiziji. Prijavilo se par stotina ljudi noćas. Jako je zanimljivo, 200.000 eura nikada nije bila glavna nagrada u nekom rijalitiju. Druga stvar, primamljivo je jer gdje su Dalila i Milan i još neka imena koja su pomenuta, tu je zasigurno dobar program. Da li ću biti u ulozi voditelja ili takmičara, to je manje više nebitno – rekao je Milan Milošević.  

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi bi voljeli da vide Milana i Dalilu Dragojević zajedno kao voditeljski par. Popularni voditelj kaže šta misli o tome. 

 -Super ona i ja funkcionišemo. Nisam ni znao da ćemo tako dobro funkcionisti. Vidjećemo šta će biti, još uvijek je rano da pričam o detaljima – rekao je Milošević. 

(sd.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS