calendar

Subota 29. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ANĐELO NIJE GEJ!” Pobjednica rijalitija riješila da RAZVEŽE JEZIK: “Svi znamo ko je Đedović i šta on radi!” (VIDEO) VRELO, SVE GORI! NISVES POMJERA GRANICE! Pjevačica sve oduševila novom pjesmom! (FOTO) U Makarskoj za četiri sata izgorjela jahta vlasnika kompanije iz Širokog Brijega: Plovilo vrijedno oko 3 miliona eura Poznat novi klub Edina Džeke: Navijači Željezničara bijesni na bivšeg igrača Skandal u Srbiji: Igrači odbili premije za Euro, u savezu uzeli i po 100.000 eura? Znamo o čemu maštate: Svaka treća žena ima istu fantaziju Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku NAREDNIH DANA VAMA ĆE DA SVANE: Za 3 znaka stiže vrijeme ostvarenja najvećih želja EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje! “NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DIJETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE Sanja Maletić se prvi put oglasila nakon porođaja: “Ispunila sam prazninu u svom životu” Koliko je voda u bazenima sigurna za kupače: Građani izloženi raznim zdravstvenim rizicima Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Važi za jednog od najobrazovanijih pjevača na estradi, a evo šta je završio! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO” JEDINA FOTOGRAFIJA UMRLE KĆERKE POPULARNE GLUMICE: Imala je svega 24 godine, a njena smrt je misterija

EMOTIVNI SLOM TARE SIMOV ZBOG ZDRAVLJA MAJKE MIROSLAVE: Kao da je početak ALCHAJMERA, nije svoja, nakuplja joj se voda oko PLUĆA!

Objavio: RHT
19/10/2021 7:00 PM

Tara Simov doživela je emotivni slom pričajući o stanju svoje majke Miroslave, a prisetila se i veze sa Nenadom Aleksićem Ša.

– Taj odnos je bio toksikologija, krvoproliće, bilo je i ono oko Stefana. Ja sam se čula sa Stefanom i rekao mi je da nema komentar ni na šta. Ljudi, Stefan i ja smo raskinuli pre tri godine, on me posle toga nije ni pipnuo – govorila je Tara.

 

– Pa, što ste raskinuli? – pitala ju je Miljana.

Zato što sam imala tri smrtna slučaja za mesec dana. Baka, deka i najbolji drug. – objasnila je Simova.

– Kako su ti mama i tata? – nastavila je Kulićeva.

https://www.instagram.com/p/CUMo7Mus173/?utm_source=ig_web_copy_link

 

– Mama je jako loše, tata je okej. Nije više sva svoja, ne zna šta priča, možda je početak Alchajmera. Mama me pita za neke helanke koje sam uzela, pa mi objasni ko je, ja se pitam koje su, ona kaže iz stana iz Rakovice. Mi se iz Rakovice odselili pre 12 godine. Nakuplja joj se voda oko pluća. To je život, smrt je prirodna stvar. Jako mi je krivo što ne mogu da joj pomognem, žena ima 65 godina, nije mlada. Adaptiraš se, to je život. Svi ćemo umreti. Ona nema štitnu žlezdu, izvađena joj je 2006. godine, imala 19 tumora. Finansijski sam joj pomogla. Kako mogu da pomognem, ja ću pomoći. Isto volim i mamu i tatu, ali različita je ljubav. Tatu sam videla 5 puta do 15. godine, bio je po zatvorima, kako da se vežem- rekla je Tara kroz suze.

AUTOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS