calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?!

ONE SU NAJVEĆE ZAVODNICE HOROSKOPA Astrolozi tvrde da izluđuju muškarce, a evo i zašto!

Objavio: RHT
26/06/2023 10:39 AM

Astrolozi tvrde da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima najveće zavodnice.

Foto: Facebook

Znaju šta muškarac želi, a neke i savršeno kriju svoja osjećanja, što suprotni spol posebno privlači.

Vage

Žene Vaga su poznate po svojoj ljepoti, nježnosti, prefinjenim manirima. Oblače se elegantno i sa ukusom, nose skupi nakit i parfeme. Samokritika pomaže Vagi da se promijeni kako bi ispunila visoke standarde. Žene rođene pod ovim znakom s pravom se smatraju najomiljenijima. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga u ljubavi zna sve o umjetnosti. Više vole muškarce umjetničke prirode – glumce, pjevače, pisce, umjetnike, muzičare, nego jake i poslovne ljude. Žena Vaga želi da joj se dive. To je dragi kamen, koji zahtjeva skup i luksuzan “okvir”. Biće u centru pažnje na svakoj zabavi. Njeno prisustvo inspiriše druge. Beskorisno je pokušavati komandovati ženom Vagom. Što je pritisak jači, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nježne riječi i “meke” osude.

Djevica

Žene Djevice uvijek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su u isto vrijeme veoma emotivne. Savršeno skrivaju svoja osjećanja. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvijek ostaju tajna. Imaju lijepe manire, uvijek se ponašaju kao prave dame. Oni su u stanju da uvrijede protivnika samo ako su isprovocirani. Posebno su zainteresovani za književnost, muziku i umjetnost. Muškarce privlače nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žena Djevica zna šta muškarac želi. Ima odlične analitičke sposobnosti.

Foto: Shutterstock

Jarac

Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okruženju se čini da je idealna, jer savršeno umije da sakrije od spoljašnjih očiju previranja u svom životu i karijeri. Ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi saosjećajan pogled i ne želi da izgleda kao gubitnik u očima drugih. Žena Jarac jasno zna kakav joj je muškarac potreban. Ona će privući muškarca svojim izvanrednim intelektom, marljivošću, pa čak i hladnoćom. Ona može da manipuliše muškarcima. Žena rođena u znaku Jarca cijeni posvećenost, nikada ne oprašta izdaju i lako odlučuje da se razvede od osobe koja ju je izdala. U njenom životu gotovo da i nema drama i intriga. Ona nema mnogo prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje i od svog izabranika.

Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nežno i nezaštićeno. Njena snaga je u njenoj slabosti. Koji muškarac odbija da podrži šarmantno biće kome je potrebna zaštita i pomoć? Žena Riba u muškarcu budi sve njegove prirodne instinkte. Pored nje čovjek se osjeća kao primitivni lovac, koji je spreman da pobijedi mamuta za jedan osmjeh svoje izabranice. Šarm Riba je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmjehom i humorom. Tajanstvenost žene Ribe dala joj je priroda. Imaju urođeno uvjerenje da dama ne treba prva da napusti auto, da sama sebi plati u restoranu, da bez pomoći pokupi kaput. Žena Riba očekuje od muškarca da pokaže galantnost i obrazovanje. Njen čovjek mora da bude kavalir u svakom trenutku.

(sd.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS