calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Hana Huljić se vratila na scenu: Biti majka je nešto naljepše, a muzičku karijeru ne planiram pauzirati

Objavio: RHT
25/06/2023 3:05 PM

Hana Huljić Grašo se nastupom na Melodijama Jadrana vratila na scenu nakon rođenja malene Albe. Sada je progovorila o majčinstvu i povratku na scenu za Dalmatinski portal.

– Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju karijeru. Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama – rekla je Hana.

Otkrila je kako se Petar Grašo i ona snalaze u ulozi roditelja.

– Nesvjesno pokušavam izmisliti pjesmice dok uspavljujem bebu. Kada Albu bilo ko drugi pokuša uspavati pitaju me ‘Šta joj pjevaš?’, a ja ne mogu objasniti jer je to nešto što sam ja izmislila. Tako da baš imamo u planu jedan projekt dječjih brojalica i uspavanki, mama ih ima na stotine – otkrila je

Kao majka, kaže, osjeća se ispunjeno, a malena djevojčica je preokrenula njen svijet.

– Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela okružena muzikom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za muziku – rekla je.

– Scena mi nije nedostajala, ali mi je drago da se vraćam. Nedostajalo mi je da sjedim za klavirom i pišem. Za mene je to popratni dio onoga čime se bavim. Toliko smo bili u medijima, na neki način protiv svoje volje, da mi neki dijelovi oko toga nimalo nisu nedostajali – priznala je Hana pa dodala da se veseli ljetu s bebom:

– Veselim se ljetu jer je kasno došlo. Ovo je prvo ljeto gdje mogu staviti svoju bebu u more i s njom uživati u ljetnim radostima, a uskoro nam se bliži i prvi rođendan naše Albe. Biće ovo uzbudljivo razdoblje kojem se veselim-poručila je Hana Huljić.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS