calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM!

BIVŠI MUŽ SLAVICE ĆUKTERAŠ DOBIO ZABRANU PRILASKA! Vlada Avramov bio na saslušanju, a evo šta ga još čeka!

Objavio: RHT
25/06/2023 10:42 AM

Slavica Ćukteraš prijavila je svog bivšeg supruga Vladu Avramova zbog prijetnji koje joj je upućivao preko poruka, a on je zatim i saslušan u policiji.

Fudbaler je bio u stanici policije u Novom Sadu gdje je saslušan i određena mu je mjera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja u policiji. Avramov je vrijeme provodio u Mađarskoj, gdje radi kao fudbalski trener, a za njim je zbog prijetnji raspisana i poternica- navodi 24sedam.

Foto: Printscreen Instagram

Kako se vratio u Srbiju, odmah je odveden na saslušanje. Kako navodi izvor blizak pjevačici, protiv Avramova će biti pokrenut proces nakon saslušanja, a očekuje se i da bude podnijeta zabrana prilaska od 30 dana.

Pjevačica se povodom ovoga nije oglašavala, kao što to nije činila ni prethodnih dana, jer ne želi da na bilo koji način ugrozi sudski proces, niti da dozvoli da njena izjava bude pogrešno shvaćena.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS