calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

ANA ĆURČIĆ ZABRINULA PRATIOCE: Postavila samo jedno pitanje!

Objavio: RHT
24/06/2023 9:05 PM

Ana Ćurčić, drugoplasirana u rijalitiju “Zadruga 6”, aktivno koristi svoje društvene mreže kako bi održavala komunikaciju sa svojom publikom i informisala je o dešavanjima u svom životu.

Foto_ Printscreen Instagram

Nedavno je gostovala u emisiji “Narod pita”, gdje je govorila o tome da će iznijeti na vidjelo svoju mračnu prošlost sa bivšim vanbračnim partnerom Zvezdanom Slavnićem, s ciljem da ohrabri druge žrtve nasilja da se suprotstave i izbore za sebe, jer je i sama prošla kroz slično iskustvo.

U svom najnovijem Instagram storiju, Ana je jasno stavila do znanja da nije osoba s kojom treba da se igraju. Objavila je fotografiju iz teretane nakon napornog treninga, prikazujući se izmoždenom, znojavom i mokrom stanju, noseći helanke, majicu i slušalice na glavi.

Ipak, ono što je privuklo pažnju jeste opis koji je koristila.

– Uskoro, da li ste sa mnom – upitala je Ana svoju publiku.

Foto: Printscreen Instagram

Ovim je nagovijestila da je odlučna više nego ikada prije da istraje u svojoj priči i ostvari pravdu, iako se možda čini kao da nema snage za dalju borbu. Međutim, ova fotografija jasno pokazuje da suprotno tome. Šta Ana tačno sprema, ostaje da vidimo i budno ispratimo u narednim danima.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS