calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav!

MAJA I BILAL NADMAŠILI SAMI SEBE: Kao zaljubljeni tinejdžeri crtaju po tanjirima!

Objavio: RHT
24/06/2023 2:22 PM

Maja Marinković i Bilal Brajlović podigli su prašinu kada je ona objavila fotografiju sa “nepoznatim” muškarcem iz kreveta. Iako su mnogi mislili da je Maja objelodanila prevaru Bilala na Instagramu, istina je zapravo bila potpuno drugačija.

Brajlović se ponovio tetovažom, a ljubavni par je iskoristio to za dobar marketing ali i kako su rekli, šansu da vide šta im ljudi zaista iskreno misle.

Marinkovićeva svakodnevno kači fotografije iz kojih se jasno vidi da cvjeta ljubav, a mnogi komentarišu da Maju niko ne može da prepozna.

Važila je za fatalnu ljepoticu koja je voljela noćni život, luksuz i klubove, a sada je non stop sa dečkom ili u intimnom okruženju dok svaki slobodan trenutak krade da uživa u romantici.

Ovoga puta su nadmašili sami sebe.

Tokom zajedničke večere, crtali su po tanjirima svoja imena i stavljali srca, što ukazuje koliko su podjetinjili i koliko uživaju u malim znacima pažnje.

Ubrzo je uslijedila fotografija kako se maze.

Podsjećanja radi, ljubavni par je nedavno izjavio da započinju zajedničlki život i da se Maja seli u Sarajevo u kojem provode najviše vremena.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS