calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri!

Lejdi Gaga otkrila zašto se u posljednje vrijeme povukla iz javnosti

Objavio: RHT
23/06/2023 7:00 PM

Lejdi Gaga nedavno je na svom Instagram profilu podijelila zašto se neko vrijeme povukla iz javnosti.

Naime, ova 37-godišnja zvijezda podijelila je veći tekst s više od 55 miliona pratitelja na ovoj društvenoj mreži. Navodi kako osjeća dužnost da se obrati svojim fanovima, budući da dugo nije objavljivala konkretne informacije o svom životu i karijeri.

-Od prošlog ljeta doživljavam svoju kreativnost na zaista poseban i privatan način. Napisala sam i producirala sam muziku za poseban projekt, mjesecima sam se pripremala za svoj lik u ‘Džokeru’, vodila sam svoj start-up Haus Labs, bavila se filantropskim radom, a dodatno sam radila na montaži filma ‘The Chromatica Ball- istakla je Gaga.

Navodi kako nikad nije bila ispunjena kao sada kada se bavi humanitarnim radom i stvaranjem umjetnosti.

-Možda ne dijelim toliko na internetu kao u prošlosti, ali nadam se da znate da je ovo vrijeme za mene bilo izuzetno ljekovito za moje srce, um, tijelo i kreativnost – da imam vlastiti život koji je samo za mene- poručila je.

Ona je objasnila da i dalje voli svoje fanove te da se to nikada neće promijeniti i da ne može dočekati da izađe “The Chromatic Ball”, na kojem vrijedno radi. Nada se da ljudi vole umjetnost koju ona stvara i da fanovi ne trebaju brinuti zbog nje.

Njen posljednji nastup, kojeg je održala na dodjeli Oskara u martu ove godine, privukao je mnogo pažnje kada se nakon svečanog izdanja presvukla u jednostavnu pamučnu majicu i poderane farmerice, a odlučila je i skinuti šminku. Izvela je svoju nominovanu pjesmu “Hold maj hand” iz filma “Top Gan: Maverik”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS