calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

„VOLJELA BIH DA NE DOLAZI DO OVAKVIH SITUACIJA!“ Ljupka Stević zablistala na humanitarnom koncertu, uputila MOĆNU PORUKU! (VIDEO)

Objavio: RHT
22/06/2023 8:22 PM

Nedavno je na jednom beogradskom splavu održana humanitarna žurka kako bi se prikupio novac neophodan za operaciju dječaka Martina Lava Nikolića.

Foto: HYPETV

Martin je jedina beba u Srbiji koja boluje od izuzetno rijetke bolesti, Šinzel Gidion sindroma.

Ovoj akciji se priključila i popularna pjevačica Ljupka Stević.

Stevićeva je bila raspoložena da sa predstavnicima sedme sile razgovara o važnosti ovakvih humanitarnih akcija.

LJUPKA: Hvala što ste došli da podržite ovu humanitarnu organizaciju, lijep humanitarni koncert. Ovdje će biti preko 50 muzičara. Kad radimo nešto humanitarnog karaktera drago mi je kad se moje kolege odazovu, a i vi (mediji – op.a.) takođe uvijek pored nas.

Foto: HYPETV

HYPE: Da li si zadovoljna odzivom kolega na ovaj događaj?

LJUPKA: Ja bih prije svega voljela da ne mora niko da se uključuje i da ne dolazi do situacija da moramo na ovakav način da prikupljamo novac za liječenje, pogotovo djece. Ne bih to da gledam iz svog ličnog ugla, ali kad god se pojavim vidim brdo kolega i drago mi je da vidim kolege i vas novinare da podržite ovakvu humanitarnu akciju.

HYPE: Da li smatraš da mediji više pažnje pridaju skandalima, umjesto ovako lijepim, humanim događajima?

LJUPKA: Ne bih ja to tako rekla. Mislim da ste vi mediji tu rame uz rame sa nama pjevačima. Da se svi zajedno borimo da pomognemo koliko je u našoj moći. Vi, cijela estrada, javni život je okrenut ka toj humanoj strani. Vrlo sam srećna zbog toga.

Cijeli intervju pogledajte u videu ispod teksta:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS