calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

Kćerka holivudskih glumaca šokirala: Ocu sam lagala da idem na terapije, a tada sam išla izgubiti nevinost

Objavio: RHT
22/06/2023 6:40 PM

Glumica Maya Hok otkrila je tijekom gostovanja u emisiji ‘Watch What Happens Live’ kako je upala u nevolje sa svojim ocem Itanom Hokom jer mu je kao tinejdžerka lagala.

Na pitanje u koju je najgoru nevolju upala kada je bila mlađa, Maya je ispričala anegdotu.

– Lagala sam da idem na terapiju, a zapravo sam otišla izgubiti nevinost – objasnila je Maya.

 -Ne mogu vjerovati da sam to rekla, ali to je istina. Moj otac je bio jako, jako uznemiren – poručila je dalje.

– Ne, i stvarno me namučio. Govorio je ‘Gdje si bila? Gdje si išla? – rekla je glumica.

– Odgovorila sam: ‘Kako mogu imati tajne ako mi nije dopušteno govoriti laži?’ – objasnila je Maya.

Mayu je voditelj upitao i ko je iz svijeta slavnih s njom odrastao na što je ona navela svoju majku, Umu Turman.

Par obožavatelja kasnije je pitalo Mayu što bi bilo potrebno da Kventin Tarantino snimi treći dio ‘Kill Billa’ s njenom majkom Umom Turman i njom u glavnim ulogama.

– Mislim da mu se jako sviđa pomisao da napravi treći dio. Zato mislim da je potrebno da svi prestanu pričati o tome dovoljno dugo da ga počne živcirati kako ga više niko ne pita o tome i onda će odlučiti kako želi svima pokazati da to žele –  odgovorila je glumica.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS