calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Skinuo se mladi Džinović: Kan pokazao čime raspolaže JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala

Tete u vrtiću optužene da su drogirale djecu

Objavio: RHT
21/06/2023 11:01 AM

Vaspitačice u privatnom vrtiću Baoren, u Nju Tajpej sitiju, optužene su da su davale sedative djeci koristeći adiktivni sirup za kašalj.

Policija je pokrenula istragu ovog mjeseca nakon što su roditelji izrazili zabrinutost, pošto su djeca pokazivala neobične simptome, kao što su promjene raspoloženja i grčevi.

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Osmero dece je bilo pozitivno na psihoaktivne supstance, fenobarbital i benzodijazepine.

Troje djece imaju simptome za koje se vjeruje da su posljedica vrlo adiktivnih lijekova.

Direktor obdaništa i petero vastpitača uhapšeni su i čeka ih istražni postupak, predškolskoj ustanovi je naređeno da plati kaznu od oko 4.000 eura.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS