calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi

STANIJA HODAJUĆI FOTOŠOP Starleta izmijenila kompletno lice, pa ostavila sve u šoku!

Objavio: RHT
21/06/2023 9:35 AM

Stanija Dobrojević aktivna je na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje provokativne fotografije i snimke, a javnost je nedavno zapazila da joj se lice izobličilo, što su svi povezali sa fotošopom.

Kako su Staniji komentari neprestano stizali, kao i pitanja, ona se oglasila putem Instagram profila i objasnila da čak ni filter ne koristi, već se odlučila za nove korekcije.

– Još jednom za sve koji pitate, radila sam konture lica i usne – napisala je Stanija.

Dok jedni hvale ovu promjenu, drugi smatraju da je Stanija ponovo pretjerala i da više ne liči na sebe, piše Alo.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS