calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji

EKSKLUZIVNO! BILAL BRAJLOVIĆ I MAJA MARINKOVIĆ POSJETILI HYPE! Demantovali raskid!

Objavio: RHT
20/06/2023 11:22 PM

Maja Marinković i Bilal Brajlović otpočeli su vezu po izlaski iz rijalitija ,,Zadruga 6“, međutim, mnogi su pomislili da je njihovoj vezi došao kraj.

Maja je na svojim društvenim mrežama podijelila snimak na kojem se vidi kako pored nje u krevetu leži muškarac tetoviranih leđa.

Bivša zadrugarka je čak uputila i provokaciju na njegov račun!

– Izvini Biki – glasio je opis koji je stavila.

Foto: Hype

Međutim, ovaj par je to demantovao zajedničkim dolaskom na Hype TV, a sada možete pogledati cijeli intervju u videu ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS