calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

Drama dobila epilog: Region je mjesecima brujao o tuči Severine i njene sestre

Objavio: RHT
20/06/2023 9:24 PM

Pjevačica Severina Vučković u avgustu prošle godine potukla sa svojom sestrom Marijanom Popović u domu njihove majke Ane Vučković, a kako prenose hrvatski mediji, odbačena je prijava protiv pjevačice.

Foto: Printscreen Instagram

Tu vijest potvrdila je i advokatica Severine Vučković, Jasmina Biloš.

– Severina Vučković je od Opštinskog državnog tužilaštva u Splitu dobila da je 5. juna 2023. odbačena krivična prijava protiv nje, koju je podnijela njena sestra Marijana Popović u avgustu 2022. – poručila je Biloš za hrvatske medije.

Podsjetimo, Severina se poslije incidenta nije sama oglašavala u medijima, već isključivo preko svog advokata, a zaprijetila je sestri tužbom.

– Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave, piše u početku saopštenja.

Foto: Instagram

– Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju je, nanijela joj je fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susjede, lupala im po vratima bacala se i samopovrjeđivala se te insistirala da dođu Hitna i da policija primi njenu lažnu krivičnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svjedoci, pisalo je u saopštenju advokata.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS