calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni!

Užas u Banjoj Luci: Mladić pretukao majku, pa preminuo

Objavio: RHT
18/06/2023 5:22 PM

Banjalučanin D.G. (25) preminuo je danas u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, nakon što mu je pozlilo poslije fizičkog nasilja nad majkom u stanu u banjalučkoj Ulici Stepe Stepanovića, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Foto: UKC RS

D. G. je prethodno, između osam i deset sati, fizički nasrnuo na svoju majku, čiji su inicijali M.G. (44), a od nasilnog ponašanja do dolaska policije spriječili su ga ukućani i komšije.

Postupajući po prijavi krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na lice mjesta izašli su službenici Policijske uprave Banja Luka, ali je osumnjičenom D.G. pozlilo, te je vozilom Hitne medicinske službe prevezen na UKC RS, gdje je nedugo zatim preminuo.

Uviđaj na licu mjesta ovog događaja obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo, sa službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu mjere i radnje, kao i vještačenje okolnosti ovog događaja, a radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, naložena je obdukcija, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS. 

BONUS VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS