calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom! Pjevačica progovorila o stambenom pitanju! Završeno saslušanje komšija male Danke Ilić (2): Evo šta su rekli Tajkovići Na evropskom ostrvu pao snijeg: Bijeli pokrivač usred ljeta (FOTO) Bijonse dobila dvojnicu u francuskom muzeju voštanih figura MIONA I STANISLAV SU VODILI LJUBAV U HOTELU Otkriveni svi detalji sa medenog mjeseca MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mjesta! (FOTO) HITNO OBRAĆANJE OCA OD ŠA! Poslao jasnu poruku Mioninoj porodici nakon što je POZLILO njegovom sinu! NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pjevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva Žbanić: Sarajevo je rijetka slobodna teritorija gdje jevrejski novinar i palestinski književnik mogu pričati bez straha ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pjevačice? Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska

“DIŠI MALO, PAMETNA SI DJEVOJKA”: Sanja Marinković spustila rijaliti učesnicu i brutalno prekinula njen govor

Objavio: RHT
18/06/2023 7:30 PM

PrIJe desetak dana završena je šesta sezona “Zadruge”, a voditeljICA Sanja Marinković u svojoj emisiji ugostila je bivšu učesnicu rijalitija Sanju Grujić.

Bivša rijaliti učesnica je, naime, govorila o samopouzdanju, a zbog njene izjave reagovali su gosti u studiju, ali i voditeljica.

 -Za mene je samopouzdanje kao neka tvrđava koja se gradi kamen po kamen, ali se isto tako i poruši lako, kao neka kula od karata. Na samopouzdanju mora da se radi od malih nogu, nećemo se baviti samo nekim površnim stvarima i popularnim, već ćemo se bazirati na pravim mjerama vrijednosti, razvijanje intelekta, duhovno razvijanje… Treba raditi na sebi i duševnom miru, jer kada si zadovoljan sobom, zračićeš – govorila je Grujićeva u cugu.

– Jao Sanja – viknula je voditeljica Sanja Marinković.

– Ovo je naučila – dobacila je Alka Vuica.

– Čekaj, Mikice, da li je ovo njoj bilo svojstveno i u Zadruzi? – pitala je voditeljica Mikicu Bojanića koji je živio sa njom na imanju u Šimanovcima.

 -Jeste, jeste, nju je jako lijepo slušati, nego se bila zaljubila pa je malo manje pričala – izjavio je pjevač.

– Nisam naučila, ja ovo stvarno mislim. Dopada mi se ova tema, bila sam dvije godine u Zadruzi… U posljednje vrijeme mi je bilo poljuljano samopouzdanje pa nisam toliko govorila, ali sada sam u prirodnom okruženju i vratilo mi se. Meni je zadovoljstvo što sam sa ovim damama u emisiji sa kojima sam odrastala. Loša i nezdrava sredina utiče na loše samopouzdanje koliko god da smo nesvjesni toga, a sada sam u prijatnom okruženju i odmah sam drugačija – izjavila je Sanja.

– Sanja, sve je to lijepo, ali diši malo dok pričaš, opušteno, pametna si djevojka, tako da polako – prekinula je voditeljica bivšu rijaliti učesnicu.

(Hype/Blic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS