calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu

BLONDI MLATI PARE: Evo kako je bivša zadrugarka zaradila za tri apartmana!

Objavio: RHT
17/06/2023 8:30 PM

Majka pjevača Save Perovića i bivša zadrugarka, Suzana Perović, poznatija kao Blondi, otvorila je u aprilu ove godine svoj Onlifans profil.

Kako je odmah dobila veliki broj pretplatnika, Blondi je upozorila korisnike ove platforme da njene fotografije ne smiju da dijele bez dozvole, jer će ih krivično goniti.

– Svako preuzimanje slika bez dozvole biće sudski procesuirano. Krivično djelo jer ovo je firma. Plaće se porez. Ako upotrebiš nešto bez dozvole, podrazumijeva se da je krađa. Da ne biste došli u takvu nepriliku. U šali čovek naj*be. Nisam takav čovjek, uvijek volim da kažem – ne volim da uništim čovjeka, hvala! – poručila je Blondi.

Blondi je za samo dva mjeseca uspela da zaradi dovoljno novca na ovoj platformi da sebi priušti tri nova apartmana.

Ona je već imala ogroman apartman u Baru, koji je podijelila na tri djela, a sad se pohvalila novim. Naime, Suzana je na svom Instagram profilu okačila kako izgleda sređivanje prvog novog apartmana i okačila fotografije iz kuhinje i kupatila.

– Spreman prvi, spremno kupatilo za prvi apartman – napisala je Blondi.

(Hype/Srbija danas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS