calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE

SARAJKA POKAZALA SVOJU NEVJEROVATNU TRANSFORMACIJU: Bila je ošišana do glave, a sada je prava BOMBA!

Objavio: RHT
16/06/2023 5:36 PM

Bivša rijaliti učesnica, Sarajka Zerina Atena Kandola (nekada Zerina Hećo), započela je novu životnu etapu udajom za Grka po imenu Karlos. Preselila se s njim u potpuno novi dom i napravila drastične promjene u svom životu.

Foto: Printscreen Instagram

Javnosti je postala poznata kao učesnica rijaliti programa, a njen potez u Zadruzi ostao je upamćen do dana današnjeg. Na ivici nervnog sloma, obrijala je svoju bujnu crnu kosu, i za samo nekoliko minuta se pojavila potpuno ćelava. Unatoč tome, zbog svojih lijepih crta lica, dobila je mnogo pohvala, a njena drastična transformacija dobro je prošla kod publike, iako je bila predmet osude zbog svog ponašanja.

Foto: Printscreen Instagram

Kroz vrijeme, Zerina je puštala kosu i eksperimentisala s različitim bojama, uvijek inovativna kada je frizura u pitanju. Ipak, na kraju se vratila dugoj crnoj kosi i dovela svoj izgled do savršenstva.

Zerina je sada na svom Instagram profilu podijelila fotografiju iz prošlosti i time dokazala da s ponosom može da se vrati u taj period, ali i da danas izgleda bolje nego ikad.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS