calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ACA LUKAS NAPRAVIO VEČE ZA PAMĆENJE! Zapalio masu na Krku, svi u transu zbog folkera! Bh. pećina Vjetrenica uvrštena na UNESCO listu kulturne i prirodne baštine Zaštita od sunca, hlora i morske vode: Evo kako njegovati kosu u ljetnim danima UZNEMIRUJUĆE FOTKE SLAĐE PORŠELINE NAKON OPERACIJE LICA! Jako sam otekla, sve me boli! Pasoš BiH među najlošije rangiranim u svijetu: Ispred su i Nikaragva i Honduras HAOS U PARIZU Opljačkana fudbalska legenda iz brazilske delegacije! OSTAO BEZ 500.000 EURA DESET GODINA PROVELA U RIJALITUJU! A da li je uspjela, koliko je zaradila i u šta je uložila novac? Otkrivamo sve detalje o Matoroj i njenim finansijama SNEŽANA DAKIĆ POMJERA GRANICE! Nakon ove emisije ništa više neće biti isto Objavljena vremenska prognoza za jesen: Evo šta nas očekuje Velika pljačka u Sarajevu: Iz vozila “Metropolisa” ukradena znatna količina novca IVAN ŠOKIRAO PRIZNANJEM O GOCI Nakon prevare promijenio priču ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima i Jana ponovo udarile po Memi: “Nisi uspio da nam uništiš ovu bajku” (VIDEO) HAOS KOD KULIĆA! Marija oštro potkačila Đedovića, pa demantovala glasine koje kruže o njenoj kćerci Enes Begović se nakon godinu pauze vratio na binu: Hvala vam na neizmjernoj podršci Požar na Fortici ugašen u zoru Selektor Barbarez poslao poruka saradnicima i navijačima: Uvijek neko, nešto, negdje, ali previše je ovdje ljubavi

VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja ove sedmice

Objavio: RHT
15/06/2023 2:10 PM

U petak, 16. juna, u Bosni i Hercegovini će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva kiša se očekuje u centralnim, istočnim, sjeveroistočnim područjima Bosne i u većem dijelu Hercegovine. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočnim. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 14 do 21, na sjeveru, sjeverozapadu Bosne i u Hercegovini do 25°C.

Foto: FHMZBIH

U subotu će u Hercegovini biti pretežno sunčano. U Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana u Bosni su mogući rijetki i slabi lokalni pljuskovi. Vjetar prije podne slab do umjeren, a poslije podne umjeren do pojačan, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 21, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28°C.

U nedjelju će biti sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 24 do 30 °C.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS