calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO)

KRITIKE PRIHVATAM, UVREDE NE Sanju Grujić osuđuju zbog njenog ponašanja u rijalitiju, a ona otkrila koga će tužiti!

Objavio: RHT
14/06/2023 11:11 AM

Sanja Grujić i njen dečko Marko Stefanović bili su gosti emisije “Narod pita”. 

-Ja bih htio da kritikujem Sanju. Za Marka sve najbolje, kako je odradio ovu sezonu, svaka mu čast. A Sanja, njeno ponašanje je bilo katastrofa. Zato što vrijeđa puno momka, to mi se nimalo ne dopada i nema poštovanja prema starijim osobama. Samo mi se ne dopada njeno ponašanje i previše odgovara i voditeljima, što ne bi trebalo – rekao je gledalac.

Foto: Printscreen

-Potpuno ste nerealni, zato što sam ja imao isto ponašanje kao i ona- rekao je Marko.

-Dobro Marko, moraš da odgovoriš, kad te napada, grebe.., – rekao je gledalac.

-Hvala vama na lijepim riječima, ali svakako kažem vam da niste realni, ako ste optužili nju, trebalo bi da optužite i mene u ovakvoj situaciji- rekao je Marko.

-Prihvatam kritiku, slažem se sa vama- rekla je Sanja.

-Kritike prihvatam, uvrede ne prihvatam- dodala je Sanja.

-Mislim da je ona gospođa bila previše gruba- rekao je gledalac.

Foto: ATA Images

-Sanja ima pravo da se osjeti uvrijeđenom kad gospođa kaže za njenu prošlost- rekao je Marko.

-Meni smeta zato što se moja izmišljena prošlost komentariše više nego nečija značajna sadašnjost- rekla je Sanja.

-Tužiću ljude koji su iznosili laži. Viktoriju i Mariju Kulić ću i te kako da tužim- rekla je Sanja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS