calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega!

MIKA I GIBA VASIĆ PRVI PUT POSLIJE PROMIJENE SPOLA POKAZALI KAKO IZGLEDAJU KAO ŽENE: Ovo su Ivana i Ana, ovaj detalj na njima je važan

Objavio: RHT
13/06/2023 3:00 PM

Čuveni blizanci Mika i Giba Vasić promijenili su spol i sada su Ivana i Ana, a njihova majka Rada Vasić podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu sa svojim, sada kćerkama.

Javnost je sada prvi put izbliza mogla da vidi kako izgledaju Mika i Giba nakon promjene spola.

Ivana i Ana na fotografiji izgledaju presretno, nasmijano, sređene do maksimuma i top šminkom.

– To su moja djeca, ja prvo gledam da su one sretne, da su mi žive i zdrave, a ko se smije nek se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile spol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno pričati. One žive u Njemačkoj, sa njima se čujem dva-tri puta dnevno i sada kada je Rade, moj muž, u bolnici ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dvije se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promijenile spol, to je jača sila, one trebaju da se pojave u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su sada prave ljepotice, liče na majku. One liče na mene, ali samo nemaju moj jezik, ja imam britak jezik i to je to, one ga nisu naslijedile od mene. Ja sam sve ovo podržala i ko podržava moju djecu, podržala ih je i cijela familija. Ako podržavaš mene i moju djecu tebi su otvorena moja vrata, a ako ne podržavaš, vrata su ti zatvorena! Ne mogu ja da podržavam nikoga ko ne podržava moju djecu, cijela familija ih je podržala, ja sada imam pet kćerki i jednog sina, cijela porodica mi je rekla, ako je vama lijepo nama je još ljepše, da ste vi meni živi i zdravi, ko se smije nek’ se smije, a vi gledajte vaše – ispričala je Rada.

(Hype/Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS