calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

SAŠA POPOVIĆ JOJ UNIŠTIO ŽIVOT I KARIJERU U SRBIJI?! Pjevačica otkrila dugo čuvanu tajnu, jedan detalj iznenadio je sve!

Objavio: RHT
13/06/2023 11:18 AM

Marija Mara Stojadinović, pjevačica koja je publici u Srbiji “zapala za oko” još 2006. godine kada je za “Grand” izdala svoj prvijenac, nakon čega se više nikada nije pojavila u emisijama te produkcije. Naime, Marija Mara Stojadinović je svoju karijeru počela još kad joj je bilo 18 godina. Odrasla je u Vrnjačkoj Banji i nakon što je neko vrijeme radila kao televizijski voditelj, otisnula se u muzičke vode.

Foto: Screenshot Youtube

Međutim, kako se navodi, Mara je iz “Granda” izbačena pošto su se u medijima pojavile fotografije na kojima je na plaži u toplesu. Tada, to je bilo nedopustivo! Ubrzo nakon skandala napustila je Srbiju i otišla preko bare. Nakon 16 godina pjevačica je odlučila da demantuje te navode.

– Pojavile su se te paparaco fotografije u toplesu, što je tada bilo “vau”. I to nije bio nikakav razlog da neko nekoga progoni i izbaci. To se jednostavno nije ni desilo. Taj čovjek Saša Popović mene nikada u životu nije pozvao i rekao: “Marija Maro, ti si izbačena iz Granda”. Mi smo porazgovarali o mojim fotografijama u toplesu, i zaključili da je najbolje da se oko svega slegne prašina – otkriva pjevačica i dodaje:

– U međuvremenu sam tada pripremala numeru za tadašnji “Grand” festival. Međutim, šta se desilo. Moja majka i brat su tada živjeli dugo u Americi i dobila sam poziv za razgovor u Ambasadi da se pridružim svojoj prodici. Sve se dešavalo u isto vrijeme. Bila sam na razgovoru i imala sam određeno vrijeme kada je trebalo da napustim zemlju. Ne mogu ja njima da kažem: “Hej Amerikanci, sačekajte da ja raspravim krive Drine oko toplesa, pa ću ja da dođem”. Naravno, odlučila sam da iskoristim šansu i da odem kod porodice u Ameriku i eto, to je čitava misterija oko skandala sa Popovićem – zaključuje Marija Mara Stojadinović.

Foto: Screenshot Youtube

Podsjetimo, Mara je u Čikagu nastavila da se bavi muzikom. Svoje umjetničko ime zamijenila je u Lepa Mara. Nešto kasnije pjevačica se udala za fudbalera, s kojim danas ima skladan brak.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS