calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

BEBI DOL DUŽNA NA SVE STRANE Tetkin nakit založila za 300 eura i nestala bez traga!

Objavio: RHT
12/06/2023 9:54 PM

Nakon što nedavno pojavila bijest da je Bebi Dol u jako teškoj situaciji stižu nove informacije. Javnost je i dalje šokirana, što i ne treba da čudi, s obzirom na to da je poznato da Bebi Dol ima dugogodišnju uspješnu karijeru, tokom koje je napisala brojne hitove, a od čega dobija i tantijeme za autorska i izvođačka prava koje nisu male. Svima je i dalje čudno kako je Bebi dospjela u ovu nezavidnu materijalnu situaciju, te da maltene nema šta da jede.

Kurir je sada objavio da je Bebinčim joj je tetka preminula iz njenog stana pokupila sve vrijedne stvari, među kojima i određenu količinu nakita i dragocjenosti, i sve odnijela u jednu zalagaonicu u centru Beograda. Ona je tamo zatražila zajam od 300 eura, koji su joj oni dali uz dogovor da kamata bude 20 posto mjesečno, sa rokom otplate od 90 dana. Kako se nakon navedenog roka nije javljala niti dolazila da reguliše dug, zalagaonica je automatski postala vlasnik tih dragocjenosti, koje su oni procijenili na preko 3.000 eura, te su ih kasnije preprodali po znatno nižim cijenama nego što vrijede.

Inače, navodno je promijenila i telefonski broj i nestala je kako je ni rugi kojima je dužna ne bi mogli naći.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS